ZieZo van Zilveren Kruis

Klantenservice:

071 751 00 52
Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00.
Zaterdag 9.00 - 13.00.

Whatsapp: 06-22893181

ZieZo is een label van Zilveren Kruis. Onder dit label biedt de zorgverzekeraar zorgpolissen met een scherpe premie aan. De premie kan laag worden gehouden door onder meer zoveel mogelijk online af te handelen. Zo dien je declaraties online in en kun je medicijnen en hulpmiddelen online bestellen. Ziezo biedt twee polissen aan, met de goedkoopst, Selectief genoemd, kun je bij een beperkter aanbod zorgverleners terecht. Voor de tweede polis betaal je iets meer, maar daarbij kun je dan kiezen uit een zeer ruim aanbod gecontracteerde zorgverleners.

Daarnaast heeft ZieZo een aantal opties voor aanvullende verzekeringen voor onder andere fysiotherapie, spoedeisende zorg in het buitenland en tandheelkunde.

Het ZieZo label werd in 2015 gelanceerd door Zilveren Kruis.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Klantenservice Zilveren Kruis
Postbus 444
2300 AK Leiden

Opgericht: 2015

Zorgverzekering van ZieZo

ZieZo zorgpolis
Basis

naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

139,95 p/mnd

ZieZo opzeggen

Als je met een ZieZo verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van ZieZo of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met ZieZo? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij ZieZo? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over ZieZo

Annelies Ebbing

Ik neem ieder jaar een budget zorgverzekering. Sinds 2021 heb ik deze Ziezo met het maximale eigen risico van 885 euro. Voor 2022 is deze volgens mij weer één van de goedkoopste, dus ik blijf hier zitten.