Postcode Zorgcollectief

Postcode Zorgcollectief is zelf geen zorgverzekeraar, maar een collectief. Met het Postcode Zorgcollectief krijg je korting op een zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Deze zorgverzekering is een restitutiepolis, wat betekent dat je volledig vrije zorgkeuze hebt. Iedereen kan zich aansluiten bij dit collectief. Of je nu student bent, werknemer, zelfstandig ondernemer of werkzoekende, niemand wordt uitgesloten.

Gratis mondkapjes als je nu overstapt naar het Postcode Zorgcollectief!

Postcode Zorgcollectief gratis mondkapjes

De achtergrond van het Postcode Zorgcollectief

Het Postcode Zorgcollectief is een stichting die als doel heeft een betaalbare maar toch complete zorgverzekering aan te bieden voor iedereen. Nationale Nederland biedt een complete zorgpolis aan met 100% vrij keuze van ziekenhuis en zorgaanbieder. Om op het reguliere tarief van deze zorgpolis nog een extra korting te verkrijgen is dit zorgcollectief opgericht. Ook op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering wordt korting gegeven.

Het initiatief is genomen door Herland Pensioen en Zorg te Heerlen, maar het collectief zelf is ondergebracht in een stichting die de belangen van de aangesloten verzekerden behartigt en met NN onderhandelt over de premie en voorwaarden.

Eenmaal verzekerd via het Postcode Zorgcollectief kun je alles zelf online regelen via de website of app van Nationale Nederlanden, zoals het indienen van declaraties. Maar uiteraard kun je ook de klantenservice bellen als je liever persoonlijk contact hebt.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Oliemolenstraat 25
6411 GJ Heerlen

Aantal klanten: +/- 34.000

Zorgverzekeringen van Postcode Zorgcollectief

Postcode Zorgcollectief zorgpolis
NN Zorg Voordelig

naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

140,50 p/mnd

Postcode Zorgcollectief zorgpolis
NN Zorg Vrij

combinatiepolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

147,00 p/mnd

Postcode Zorgcollectief opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je Nationale Nederlanden Postcode Zorgcollectief zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je NN Postcode Zorgcollectief niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je NN Postcode Zorgcollectief zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je NN Postcode Zorgcollectief vóór 1 januari hebt opgezegd.

Ervaringen met Postcode Zorgcollectief? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Postcode Zorgcollectief? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Postcode Zorgcollectief

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Postcode Zorgcollectief. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Postcode Zorgcollectief? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!