Just zorgverzekering

Just logo

Klantenservice:

013 593 8400
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur.

Just is een zorgverzekering die het nét even anders doet. Zorgverzekeren 2.0 noemt men het zelf. Just is duidelijk, geen woud aan verzekeringspakketten, maar gewoon drie pakketten die betaalbaar zijn omdat er geen onnodige dekkingen in zitten. Een basispakket en optioneel een aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering. Zo simpel kan het zijn.

De achtergrond van Just

Just is een label van CZ zorgverzekeringen en bestaat sinds 2019. Just verving eigenlijk het label CZdirect. In 2020 is echter dit laatste label ook weer terug als apart CZ label.

Promotievideo van Just zorgverzekering.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Ringbaan West 236
5038 KE Tilburg

Opgericht: 2019

Just opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je Just zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je Just niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je Just zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je Just vóór 1 januari hebt opgezegd.

Opzeggen kan online of via de klantenservice.

Ervaringen met Just? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Just? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Just

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Just. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Just? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!