CZdirect zorgverzekering

CZdirect logo

Klantenservice:

088 555 77 77
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00.

CZdirect biedt een betaalbare zorgverzekering met diverse aanvullende verzekeringen. Het is een label van CZ zorgverzekeringen, wat betekent dat je voordelig bent verzekerd bij een betrouwbare verzekeraar. Bij de verzekering van CZdirect regel je alles lekker handig online via de website of via de app.

De achtergrond van CZdirect

CZdirect is als label van CZ ontstaan in 2011, maar ging in het verzekeringsjaar 2019 verder als Just. Na een jaar afwezigheid keert CZdirect in 2020 echter weer terug. Just blijft daarnaast ook gewoon bestaan.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 5130
5004 EC Tilburg

Opgericht: 2011

CZdirect opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je CZdirect zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je CZdirect niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je CZdirect zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je CZdirect vóór 1 januari hebt opgezegd.

Opzeggen kan online of via de klantenservice.

Ervaringen met CZdirect? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij CZdirect? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over CZdirect

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor CZdirect. Heb jij ervaring met de diensten en producten van CZdirect? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!