Jaaah zorgverzekering

jaaah logo

Klantenservice:

030 639 63 90
Werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Jaaah is een nieuwe zorgverzekering vanaf 2021. De zorgpolis van Jaaah is een budget naturapolis, je kunt daarmee terecht bij de door de verzekeraar gecontracteerde zorgverleners. Dit nieuwe verzekeringsmerk wil met deze polis terug gaan naar de basis van het verzekeren: eenvoudig verzekeren wat nodig is zonder verder gedoe.

De achtergrond van Jaaah

Jaaah is een zorgverzekeringslabel van ONVZ. Daar waar het moederbedrijf een volgens eigen zeggen eersteklas zorgverzekering met vrij zorgkeuze biedt, richt men zich met Jaaah juist meer op consumenten die een voordelige zorgpolis zoeken. De uitstraling van het nieuwe label is dan ook gericht op een jongere doelgroep, maar uiteraard is iedereen welkom.

ONVZ is een gerenommeerde zorgverzekeraar die al sinds 1933 bestaat. Vanzelfsprekend profiteren Jaaah klanten van de expertise van het moederbedrijf.

Aanvullende verzekeringen van Jaaah

Naast de verplichte basisverzekering kun je je bij Jaaah ook aanvullend verzekeren voor fysiotherapie, de tandarts en voor tandzorg na ongevallen.

Regel het via de app

Jaaah heeft een app waarin je alles rondom je zorgverzekering kunt regelen. Zoals het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder bij jou in de buurt, het aanpassen van je gegevens of je verzekering en het declareren van je zorgrekeningen.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Jaaah
Postbus 392
3990 GD Houten

Opgericht: 2020

Jaaah opzeggen

Als je met een Jaaah verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Jaaah of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Jaaah? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Jaaah? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Jaaah

D.

Mocht je deze verzekering overwegen: doe het niet. De app is niet af, en de specificaties voor je toestel kunnen zomaar halverwege het jaar veranderen zonder aankondiging vooraf. Dat is voor een verzekering die volledig draait op een app ontzettend kwalijk. Je hebt dan gewoon geen toegang meer tot je gegevens of tot je verzekeringspas. Ik stap over zodra het kan.

T.

Slechtste keuze. Niet bereikbaar. Geen service en de app werkt niet goed. Declaraties komen niet aan. En daarover contact zoeken is dus kansloos. Nooit meer JAAAH en ONVZ. Omdat ONVZ de eigenaar is dacht ik dat het wel te vertrouwen was.

Olaf Zegers

Deze nieuwe zorgverzekeraar doet alsof ze heel modern zijn met een app, maar de app werkt ten eerste niet op iets oudere telefoons zoals mijn iphone 6 (alleen iOS 13 en hoger). Ook hebben ze geen login via de website, alleen de app om je zaken digitaal te regelen. Als je de app niet kunt of wilt installeren dan kun je wel klant worden, maar loopt de communicatie per post, dus back to the vorige eeuw :) Dus feitelijk is Jaaah een nogal ouderwetse verzekeraar, alle andere verzekeraars hebben een app (die ook op oudere telefoons werkt) én daarnaast een website login.