ixorg aanvullende verzekering

Klantenservice:

088 - 765 40 97
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

ixorg is een zorgverzekeraar, maar dan alleen voor een aanvullende ongevallenverzekering voor tand en fysio. ixorg is er voor iedereen die in principe voldoende heeft aan alleen een basis zorgverzekering zonder aanvullende- of tandartsverzekering, maar voor ongevallen wel extra verzekerd wil zijn. Hiervoor kun je dan bij deze ixorg een tandongevallenverzekering of fysiotherapie verzekering afsluiten, waarbij het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar je zit met je basisverzekering.

Zorgverzekeraars bieden vrijwel allemaal ook de mogelijkheid om je te verzekeren voor de tandarts na een ongeval of voor fysio bij een blessure of ongeval, maar dit zit dan meestal in een aanvullende totaalpakket. Je moet dan het dure aanvullende pakket afnemen, terwijl daar dingen in zitten die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Je betaalt dan dus onnodig teveel.

Als je verzekeraar geen losse tandongevallenverzekering of verzekering voor fysiotherapie aanbiedt, dan is ixorg dé oplossing! Voor slechts een paar euro per maand verzeker je je bij Ixorg voor tand of fysio, of voor beide met het voordelige combinatiepakket.

Direct 400 euro vergoeding bij ziekenhuisopname

Bij ixorg krijgt iedere verzekerde bij een ziekenhuisopname van tenminste 24 uur als gevolg van een ongeval direct een uitkering van 400 euro. Deze vergoeding staat los van de dekkingen voor tandzorg en/of fysio en kan worden gezien als een vergoeding van het eigen risico dat je bij een ziekenhuisopname moet betalen.

De achtergrond van ixorg

ixorg is een initiatief van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen en van Infomedics, een organisatie die diensten levert aan zorgaanbieders.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
(World Trade Center Almere)

Acties en uitgelichte producten van ixorg

ixorg Tand pech verzekering
Tand pech verzekering

Voorkom hoge tandartskosten met de ixorg Tand pech verzekering.

 • Tandzorg na een ongeval verzekerd.
 • Dekking tot € 20.000.
 • Wereldwijde dekking.
 • Het heel jaar door af te sluiten.
 • Extra: € 400 uitkering bij ziekenhuisopname!

€ 3,95 p/mnd


AANBEVOLEN
ixorg Fysio blessure verzekering
Fysio blessure verzekering

Voorkom hoge fysiokosten met de ixorg Fysio blessure verzekering.

 • Fysio na een ongeval verzekerd.
 • Fysio bij ernstige blessure verzekerd.
 • Dekking tot 20 behandelingen.
 • Het heel jaar door af te sluiten.
 • Extra: € 400 uitkering bij ziekenhuisopname!

€ 4,95 p/mnd


AANBEVOLEN
ixorg Pech combi verzekering
Pech combi verzekering

De belangrijkste risico’s voor fysio en tandarts verzekerd.

 • Fysio en tandzorg na een ongeval verzekerd.
 • Fysio ook bij ernsige blessures verzekerd.
 • Wereldwijde dekking.
 • Het heel jaar door af te sluiten.
 • Soepele acceptatievoorwaarden.
 • Extra: € 400 uitkering bij ziekenhuisopname!

€ 5,95 p/mnd


ACTIE

Nieuws over ixorg

ixorg opzeggen

Je kunt Ixorg opzeggen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met vermelding van je contractnummer. De opzegtermijn is één kalendermaand na de minimale looptijd van een jaar.

Ervaringen met ixorg? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij ixorg? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over ixorg

Mieke B

Afgelopen jaar een langdurige blessure opgelopen met hardlopen. Ik kon gelukkig een beroep doen op deze fysioverzekering. Het werd allemaal snel en zonder gedoe geregeld :)

Hans Snijders

Een prima oplossing als je eigenlijk aan alleen een basisverzekering voldoende heb. En ongelukje zit een een klein hoekje, dus dan is het prettig als je voor onverwachte dingen nog deze verzekering hebt.