Ixorg aanvullende verzekering

Direct naar:

Klantenservice:

088 - 765 40 97
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Ixorg is een zorgverzekeraar, maar dan alleen voor een aanvullende ongevallenverzekering voor tand en fysio. Ixorg is er voor iedereen die in principe voldoende heeft aan alleen een basis zorgverzekering zonder aanvullende- of tandartsverzekering, maar voor ongevallen wel extra verzekerd wil zijn. Hiervoor kun je dan bij deze Ixorg een tandongevallenverzekering of fysiotherapie verzekering afsluiten, waarbij het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar je zit met je basisverzekering.

Zorgverzekeraars bieden vrijwel allemaal ook de mogelijkheid om je te verzekeren voor de tandarts na een ongeval of voor fysio bij een blessure of ongeval, maar dit zit dan meestal in een aanvullende totaalpakket. Je moet dan het dure aanvullende pakket afnemen, terwijl daar dingen in zitten die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Je betaalt dan dus onnodig teveel.

Als je verzekeraar geen losse tandongevallenverzekering of verzekering voor fysiotherapie aanbiedt, dan is Ixorg dé oplossing! Voor slechts een paar euro per maand verzeker je je bij Ixorg voor tand of fysio, of voor beide met het voordelige combinatiepakket.

Wie is Ixorg?

Ixorg is een initiatief van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen en van Infomedics, een organisatie die diensten levert aan zorgaanbieders.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
(World Trade Center Almere)

Vergelijk zorgverzekeringen 2020Vergelijken

Ixorg opzeggen

Je kunt Ixorg opzeggen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met vermelding van je contractnummer. De opzegtermijn is één kalendermaand na de minimale looptijd van een jaar.