Ixorg aanvullende verzekering

Klantenservice:

088 - 765 40 97
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Ixorg is een zorgverzekeraar, maar dan alleen voor een aanvullende ongevallenverzekering voor tand en fysio. Ixorg is er voor iedereen die in principe voldoende heeft aan alleen een basis zorgverzekering zonder aanvullende- of tandartsverzekering, maar voor ongevallen wel extra verzekerd wil zijn. Hiervoor kun je dan bij deze Ixorg een tandongevallenverzekering of fysiotherapie verzekering afsluiten, waarbij het niet uitmaakt bij welke zorgverzekeraar je zit met je basisverzekering.

Zorgverzekeraars bieden vrijwel allemaal ook de mogelijkheid om je te verzekeren voor de tandarts na een ongeval of voor fysio bij een blessure of ongeval, maar dit zit dan meestal in een aanvullende totaalpakket. Je moet dan het dure aanvullende pakket afnemen, terwijl daar dingen in zitten die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Je betaalt dan dus onnodig teveel.

Als je verzekeraar geen losse tandongevallenverzekering of verzekering voor fysiotherapie aanbiedt, dan is Ixorg dé oplossing! Voor slechts een paar euro per maand verzeker je je bij Ixorg voor tand of fysio, of voor beide met het voordelige combinatiepakket.

ixorg verzekering voor tand en fysio

Wie is Ixorg?

Ixorg is een initiatief van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen en van Infomedics, een organisatie die diensten levert aan zorgaanbieders.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
(World Trade Center Almere)

Vergelijk zorgverzekeringen 2020Vergelijken

Ixorg opzeggen

Je kunt Ixorg opzeggen door een e-mail te sturen naar de klantenservice met vermelding van je contractnummer. De opzegtermijn is één kalendermaand na de minimale looptijd van een jaar.

Ervaringen met Ixorg? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Ixorg? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Ixorg

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Ixorg. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Ixorg? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!