Ixorg Pech combi verzekering

Met de Pech combi verzekering van ixorg ben je verzekerd voor fysiotherapie en tandzorg na een ongeval. Voor fysio ook tevens voor blessures veroorzaakt door botbreuken, scheuring en ontwrichting van spier, bind en peesweefsel.

Dit biedt het ongevallen combinatiepakket van ixorg:

  • Werelddekking, dus overal ter wereld verzekerd.
  • Tot € 20.000 verzekerd voor tandheelkundige zorg na een ongeval.
  • Tot € 750 verzekerd voor fysiotherapie na een ongeval. Maximaal 20 behandelingen.
  • Tot € 750 verzekerd voor fysiotherapie bij ernstige blessures. Maximaal 20 behandelingen.
  • Eenvoudig en transparant acceptatiebeleid.
  • Gratis extra: € 400 uitkering bij ziekenhuisopname als gevolg van een ongeval!

Waarom een ongevallen verzekering via ixorg?

De tandarts en de fysiotherapeut worden niet vergoed vanuit het basispakket. Als je je voor beide of één van beide wilt verzekeren, dan zul je hiervoor een aanvullende verzekering af moeten sluiten bij een zorgverzekeraar. Deze aanvullende verzekering dekken meestal echter niet de benodigde zorg die is ontstaan door een ongeval.

Bij sommige verzekeraars kun je dit wel als extra optie meeverzekeren, maar er zijn ook zorgverzekeraars waar dit in het geheel niet mogelijk is. Bij Ixorg kun je je sowieso in alle gevallen verzekeren voor dit extra risico. Vaak is de dekking uitgebreider en zijn de voorwaarden gunstiger bij ixorg.

Nu met gratis extra: een uitkering van € 400 bij ziekenhuisopname!

Bij iedere verzekering die je bij Ixorg afsluit krijg je een uitkering van 400 euro indien je door een ongeval in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Dit is een gratis extra dekking en gaat niet ten koste van de dekking voor tandzorg of fysiotherapie.

Onafhankelijk van de basisverzekering

Deze verzekering kun je onafhankelijk van je basisverzekering of andere aanvullende verzekeringen afsluiten. Ixorg is niet verbonden aan een bepaalde zorgverzekeraar, het maakt dan ook niet uit waar je bent verzekerd.

Ixorg

DIT PRODUCT IS HELAAS OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR
KLIK HIER
VOOR ANDERE AANBIEDINGEN VAN IXORG