Anderzorg zorgverzekering

Klantenservice:

088-222 44 22
Op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur.

Anderzorg biedt een voordelige basis zorgverzekering met een ruime keuze uit zorgaanbieders. Daarnaast heeft men een aantal scherp geprijsde aanvullende- en tandartsverzekeringen. Als je bepaalde aanvullende verzekeringen combineert krijg je nog een extra korting. Bij Anderzorg stel je eenvoudig de zorgverzekering samen die bij jouw manier van leven past.

De achtergrond van Anderzorg

Anderzorg is net als VinkVink een label van zorgverzekeraar Menzis en heeft als doelstelling het aanbieden van een goede zorgverzekering tegen een lage zorgpremie.

Om de premie laag te houden is de zorgpolis alleen online te bestellen. Ook moet je alles online regelen, zoals het doorgeven van wijzigingen en het indien van declaraties. Dit kan via de website of de speciale Anderzorg app.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Anderzorg Postbus 1177
7500 BD Enschede

Zorgverzekering van Anderzorg

Anderzorg zorgpolis
Basis

combinatiepolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

141,25 p/mnd

Anderzorg opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je Anderzorg zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je Anderzorg niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je Anderzorg zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je Anderzorg vóór 1 januari hebt opgezegd.

Opzeggen kan online of via de klantenservice.

Ervaringen met Anderzorg? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Anderzorg? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Anderzorg

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Anderzorg. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Anderzorg? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!