VinkVink zorgverzekering

Klantenservice:

Chat via de website of app.

VinkVink is een zorgverzekering voor mensen die een goedkope zorgpolis willen, niet te veel gedoe willen bij het afsluiten en overstappen, maar wél alles gewoon goed geregeld willen hebben. Juist daarvoor heeft VinkVink een zorgverzekering gelanceerd die je snel en voordelig afsluit, zodat je dat weer kunt afvinken op je takenlijst.

De achtergrond van VinkVink

De zorgverzekering van VinkVink is in 2021 gelanceerd als label van zorgverzekeraar Menzis, waarvan ook Anderzorg deel uitmaakt. Vanaf het zorgjaar 2022 is de verzekering daadwerkelijk van start gegaan.

De naam VinkVink is gekozen om aan te duiden dat deze zorgverzekering vooral is bedoeld voor mensen die niet te veel gedoe willen bij het kiezen van een zorgverzekering. Een vinkje zetten en klaar is de gedachte achter de naam.

De VinkVink basisverzekering en aanvullende verzekeringen

De VinkVink basisverzekering is een zogenoemde combinatiepolis, wat feitelijk een combinatie van een restitutiepolis en een naturapolis is. Dit houdt in dat je op enkele uitzonderingen na bij vrijwel alle zorgverleners en ziekenhuizen terecht kunt voor de maximale vergoeding.

Naast de basisverzekering biedt VinkVink een drietal aanvullende verzekeringen waar onder andere fysiotherapie, mondzorg, buitenlandzorg en tandongevallen in zit.

Met de VinkVink app en via de website kun je alles zelf regelen rondom je zorgverzekering.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Opgericht: 2021

Zorgverzekering van VinkVink

VinkVink zorgpolis
Zorgverzekering

combinatiepolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

132,90 p/mnd

VinkVink opzeggen

Als je met een VinkVink verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van VinkVink of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met VinkVink? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij VinkVink? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over VinkVink

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor VinkVink. Heb jij ervaring met de diensten en producten van VinkVink? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!