Jonaz internet & TV via glasvezel

Klantenservice:

088-10 10 789
Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00.

Jonaz is een provider voor internet, tv en vast bellen die zijn diensten specifiek via glasvezel aanbiedt. Omdat glasvezel nog niet overal beschikbaar is, zijn de abonnementen van Jonaz daarom alleen in bepaalde regio’s verkrijgbaar. Op dit moment is Jonaz beschikbaar in de gemeenten Amersfoort, Almere, Leusden, Soest, Baarn en Hilversum. Het komende jaar zullen daar naar verwachting Lelystad, Veenendaal, Nijkerk en Gooise Meren bijkomen.

Waarom Jonaz?

Jonaz is een initiatief van mensen die veel ervaring hebben opgedaan bij andere providers, maar daarbij tot de conclusie kwamen dat het veel beter en vooral goedkoper kan.

Volgens de initiatiefnemers willen mensen vooral gewoon supersnel internet en zitten ze niet te wachten op allerlei extra’s in het abonnement. Bijvoorbeeld een keur aan tv-zenders waarvan men naar de helft toch nooit kijkt. Jonaz biedt daarom, waar mogelijk, internet aan met een snelheid van een gigabit, maar een tv-pakket waar alleen de meest bekeken tv-zenders inzitten.

Door dit beperkte tv-pakket kunnen de abonnementstarieven laag worden gehouden. Tv-pakketten met extra zenders biedt men ook niet aan, volgens Jonaz zijn daarvoor prima alternatieven zoals NLZiet, Canal Digitaal of de apps van de gewenste zenders zelf.

Wel kun je bij de provider ook vaste telefonie afnemen als je daar nog behoefte aan hebt. Hierbij kun je kiezen voor een abonnement waarbij je per minuut je gesprekskosten betaalt, of een abonnement waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt bellen.

De geschiedenis van Jonaz

Het bedrijf Jonaz B.V. is opgericht in 2006, maar sinds 2015 levert men internet, tv en telefonie aan consumenten via glasvezel. Men begon in 2015 met levering in de gemeente Leusden. Twee jaar later kon men trots melden dat de duizendste klant was aangesloten.

Netwerk en diensten

  • Internet & TV
  • Internet via glasvezel
  • Digitale interactieve televisie
  • Telefonie (vast bellen)

Overige gegevens

Postadres:
Stationsplein 45 E7.187
3013AK Rotterdam

Opgericht: 2006

Vergelijk alle internet & TV providersVergelijken

Jonaz opzeggen

Je abonnement bij Jonaz op zeggen kun je normaal gesproken doen via het klantenpaneel op de website van Jonaz. Heb je de inloggegevens hiervoor niet bij de hand? Neem dan contact op met de klantenservice. Neem je meerdere diensten af? Bijvoorbeeld naast internet ook televisie en/of vast bellen en je wilt alleen één van deze diensten opzeggen? Ook dan kun je het beste even contact opnemen met de Jonaz klantenservice.

Als je overstapt naar een andere provider en je telefoonnummer voor de vaste lijn wilt behouden, zeg dan niet zelf je abonnement bij Jonaz op. Laat in dat geval de nieuwe provider de overstap helemaal regelen om te voorkomen dat je je telefoonnummer kwijt raakt.

Je kunt bij de meeste providers van internet, TV en bellen overigens ook gebruik maken van de overstapservice. De nieuwe provider zal dan met Jonaz de datum van de overstap vaststellen, op deze manier voorkom je dat je zonder aansluiting komt te zitten of juist een periode dubbel moet betalen.

Ervaringen met Jonaz? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van Jonaz? Of heb je op een andere manier ervaring met deze provider? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Jonaz

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Jonaz. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Jonaz? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!