Qurrent vergelijken

Qurrent profileert zichzelf graag als voorloper in een veranderende energiemarkt. Men heeft zichzelf als doel gesteld dat Nederland in 2030 volledig draait op 100% groene energie. Qurrent stelt dat als je overstapt naar hen, je huishouden dan in één keer CO2 neutraal is. "Samen groen en groot, doe jij ook mee?"

Check de deals op jouw adres!
Check de deals op jouw adres!
Qurrent
Bedrijfsnaam: Qurrent
Opgericht: 2011
Aantal klanten: +/- 120.000
Website: www.qurrent.nl

Meer over Qurrent

Abonnementen en acties

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Energie vergelijken

Waarom adres opgeven?

Geschiedenis Qurrent

Qurrent werd in 2011 opgericht op initiatief van Stichting DOEN, de Natuur- en Milieufederaties en HIER Klimaatbureau. In 2014 kon men daadwerkelijk starten met het leveren van stroom en gas aan consumenten. Het idee voor Qurrent was er echter al in 2006, voor een innovatiewedstrijd was het namelijk de winnende inzending. Dat idee kwam erop neer dat er een energieleverancier zou moeten komen die je motiveert om de hoeveelheid energie die je verbruikt ook zelf op te wekken.

Voordat Qurrent energie ging leveren kwam men al met energiebesparende producten. Eén van die producten was Qbox energiemonitor. Daarnaast kunnen klanten van Qurrent advies krijgen op het gebied van isolatie en men kan deelnemen in duurzame energieprojecten.

Qurrent werd in 2018 overgenomen door groene stroom branchegenoot Greenchoice.

Video: waarom Qurrent?

Klantenservice Qurrent

Telefoon:
088-7771200
maandag, dinsdag & donderdag 08.30 - 19.00
woensdag & vrijdag 08.30 - 17.00
zaterdag 10:00 - 16.00

Postadres:
Willem Fenengastraat 17
1096BL Amsterdam

Alternatieven voor Qurrent

Zoek je een alternatief voor je Qurrent aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Qurrent opzeggen

Wil je je abonnement bij Qurrent opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.

Nieuws over Qurrent