Qurrent vergelijken

Klantenservice:

088-7771200
maandag, dinsdag & donderdag 08.30 - 19.00
woensdag & vrijdag 08.30 - 17.00
zaterdag 10:00 - 16.00

Qurrent profileert zichzelf graag als voorloper in een veranderende energiemarkt. Men heeft zichzelf als doel gesteld dat Nederland in 2030 volledig draait op 100% groene energie. Qurrent stelt dat als je overstapt naar hen, je huishouden dan in één keer CO2 neutraal is. "Samen groen en groot, doe jij ook mee?"

De geschiedenis van Qurrent

Qurrent werd in 2011 opgericht op initiatief van Stichting DOEN, de Natuur- en Milieufederaties en HIER Klimaatbureau. In 2014 kon men daadwerkelijk starten met het leveren van stroom en gas aan consumenten. Het idee voor Qurrent was er echter al in 2006, voor een innovatiewedstrijd was het namelijk de winnende inzending. Dat idee kwam erop neer dat er een energieleverancier zou moeten komen die je motiveert om de hoeveelheid energie die je verbruikt ook zelf op te wekken.

Voordat Qurrent energie ging leveren kwam men al met energiebesparende producten. Eén van die producten was Qbox energiemonitor. Daarnaast kunnen klanten van Qurrent advies krijgen op het gebied van isolatie en men kan deelnemen in duurzame energieprojecten.

Qurrent werd in 2018 overgenomen door groene stroom branchegenoot Greenchoice.

Video: waarom Qurrent?

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Willem Fenengastraat 17
1096BL Amsterdam

Opgericht: 2011
Aantal klanten: +/- 120.000

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Nieuws over Qurrent

Qurrent opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Qurrent niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Qurrent is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Qurrent of maak gebruik van de handige opzegservice via onderstaande link.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen