ZorgDirect zorgverzekering

ZorgDirect logo

Klantenservice:

088 687 74 74
Op werkdagen van 8:00 tot 19:00 uur.
Zaterdag van 8:00 tot 13:00.

ZorgDirect biedt een complete zorgverzekering met goede service tegen een betaalbaar tarief. Met de restitutiepolis van ZorgDirect kun je terecht bij alle ziekenhuizen en zorgverleners tegen 100% vergoeding. Klanten kunnen daarnaast gebruik maken van extra diensten zoals wachtlijstbemiddeling en een gratis consult bij een bedrijfsarts.

De achtergrond van ZorgDirect

ZorgDirect is opgericht in 2014 en is onderdeel van Eno, waaronder ook de regionale zorgverzekeraar Salland valt. Met ZorgDirect richt men zich meer op klanten uit heel Nederland.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Munsterstraat 7
7418 EV Deventer

Opgericht: 2014

ZorgDirect opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je ZorgDirect zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je ZorgDirect niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je ZorgDirect zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je ZorgDirect vóór 1 januari hebt opgezegd.

Opzeggen kan online of via de klantenservice.

Ervaringen met ZorgDirect? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij ZorgDirect? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over ZorgDirect

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor ZorgDirect. Heb jij ervaring met de diensten en producten van ZorgDirect? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!