Qover-me fietsverzekering

Klantenservice:

020-532 07 05

Bij pech: 020-532 07 06

Qover-me is een verzekeringsagent die in Nederland fietsverzekeringen aanbiedt voor vrijwel ieder type fiets. Een fietsverzekering van Qover-me is standaard inclusief bijstand bij pech of diefstal waarbij de fiets ter plekke wordt gerepareerd of je wordt naar huis gebracht.

Bij diefstal wordt de aankoopwaarde van de fiets uitgekeerd zonder eigen risico en zonder afschrijvingen. Indien je ook kiest voor dekking bij schade dan krijg je bovendien een vergoeding voor het huren van een vervangende fiets.

De achtergrond van Qover-me

Qover is een in België gevestigd bedrijf en is een verzekeringsagent die in diverse landen verzekeringen en andere diensten aanbiedt van verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Het aanbod van de diensten verschilt per land. In Nederland is Qover-me actief op het gebied van fietsverzekeringen en doet dit in samenwerking met Nationale Nederlanden.

Dekkingsgebied van Qover-me

De bijstand- en pechhulpdienst wordt uitgevoerd door Europ Assistance. Je wordt bij pech geholpen in heel Nederland en tot 20 kilometer over de grens in België en Duitsland.

De diefstal- en schadeverzekering is geldig in de hele Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Ierland, de vorstendommen Andorra en Monaco, Vaticaanstad, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, San Marino en Zwitserland.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Qover SA/NV
Handelsstraat 31
1000 Brussel

Qover-me opzeggen

Als je met een Qover-me verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Qover-me of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Qover-me? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Qover-me? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Qover-me

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Qover-me. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Qover-me? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!