FLKS Zorgverzekering

Klantenservice:

088-3535777
Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

FLKS (spreek uit: FLeKS) is een zorgverzekering welke vooral interessant is voor studenten en jongeren, maar ook als je een jaartje ouder bent en geen student ben je van harte welkom! De FLKS zorgpolis hanteert namelijk geen leeftijdsgrens of andere toelatingseisen. Het motto van FLKS is: goed verzekerd en toch geld overhouden. Men kan de premie laag houden door zoveel mogelijk online af te handelen en alleen aan te bieden wat nodig is.

De achtergrond van FLKS

FLKS is een initiatief van studenten-kortingsapps Kneak en de Cultuurapp. De mensen achter deze apps hebben de handen ineengeslagen met Aevitae, een specialist in zorgverzekeringen die op zijn beurt weer samenwerkt met verzekeraar EUCARE.

Als je een zorgpolis bij FLKS afsluit, dan ben je feitelijk verzekerd bij Aevitae, deze verzekeraar handelt dan ook alles af en verzorgt namens FLKS de helpdesk.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
FLKS / Aevitae B.V.
Postbus 2705
6401 DE HEERLEN

Zorgverzekeringen van FLKS

FLKS zorgpolis
Budget

budget-naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

139,45 p/mnd

FLKS zorgpolis
Beter

naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

147,95 p/mnd

FLKS opzeggen

Als je met een FLKS verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van FLKS of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met FLKS? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij FLKS? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over FLKS

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor FLKS. Heb jij ervaring met de diensten en producten van FLKS? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!