Aevitae Zorgverzekering

Aevitae logo

Klantenservice:

088-3535763
Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Aevitae is een verzekeraar die onder andere zorgverzekeringen aanbiedt. Doordat de organisatie relatief klein is kan men volgens eigen zeggen de klanten net wat meer persoonlijke aandacht geven. Aevitae heeft drie verschillende zorgpolissen die ieder aansluiten bij een bepaalde zorgbehoefte en bepaalde wensen.

De achtergrond van Aevitae

Aevitae is een feitelijk een intermediair en volmachtbedrijf die de verzekeringen onderbrengt bij andere verzekeringsmaatschappijen. De zorgverzekeringen zijn ondergebracht bij EUCARE.

Aevitae verzorgt ook de zorgpolissen van FLKS, een zorgverzekering die gericht is op studenten en jongeren.

Naast zorgverzekering voor consumenten heeft Aevitae ook inkomensverzekeringen voor werkgevers en werknemers.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Aevitae B.V.
Postbus 2705
6401 DE HEERLEN

Zorgverzekeringen van Aevitae

FLKS zorgpolis
Budget

budget-naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

139,45 p/mnd

FLKS zorgpolis
Beter

naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

147,95 p/mnd

Aevitae opzeggen

Als je met een Aevitae verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Aevitae of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Aevitae? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Aevitae? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Aevitae

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Aevitae. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Aevitae? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!