De Internationale verzekeringen

Klantenservice:

0512-369085

Alarmcentrale: +31 (0)20-65 15 956

De Internationale is een relatief nieuwe verzekeraar. Men biedt reisverzekeringen aan, zowel doorlopend als kortlopend én een rechtsbijstandverzekering. Men houdt de kosten laag door onder andere zoveel mogelijk online af te handelen, zoals het afsluiten van de verzekeringen zelf. Het motto van De Internationale is “Eerlijk verzekeren zonder nonsens”.

De achtergrond van De Internationale

De Internationale verzekeringen is opgericht in 2018. Vooralsnog biedt men niet meer dan twee verzekeringsproducten aan, zoals eerder genoemd, een rechtsbijstandsverzekering en een reisverzekering in twee varianten.

De verzekeraar werkt samen met een aantal vooraanstaande partners. Zo wordt de administratie gevoerd door de Melching Groep, dit bedrijf werkt onder meer ook voor een aantal verzekeringsproducten van ANWB, VIVAT en Aegon. Melching is onderdeel van de Van Kampen Groep, dat weer een onderdeel is van verzekeraar a.s.r..

De risicodragende verzekeraar is voor de kortlopende reisverzekering Bovemij, onderdeel van BOVAG.

Voor de doorlopende reisverzekering en de rechtsbijstandsverzekering is Anker Insurance de risicodragende partij.

Verder werkt men voor de hulpverlening bij de reisverzekeringen samen met SOS International. Deze hulpverlener heeft een internationale alarmcentrale die dag en nacht bereikbaar is. Verzekerden van De internationale worden door deze dienst snel en efficiënt geholpen bij ziekte, letsel, schade of andere hulpverzoeken.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 523
9200 AM Drachten

Opgericht: 2018

De Internationale opzeggen

Als je met een De Internationale verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van De Internationale of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met De Internationale? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij De Internationale? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over De Internationale

Samantha Karssen

Hele slechte organisatie.

Reageren op niks.
Claims zogezegd niet ontvangen ondanks er gewoon bevestiging is in de mail en een schadenummer is. Ze kunnen het schadenummer niet terug vinden.

Radio stilte
Wordt discussie gevoerd over wel of geen ontvangen mails aan de telefoon.
Het is echt TE gek voor worden.
Verzeker je hier niet! Ze zijn er niet voor je en denken totaal niet met je mee.

Tim Smith

Let op! De Internationale hanteert een JAAR opzegtermijn voor nieuwe reisverzekeringen.