Wegenwacht Fiets

De Wegenwacht van de ANWB is alom bekend. Maar wist je dat de Wegenwacht er ook voor pechgevallen met de fiets is? Ook voor de elektrische fiets!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt tijdens een fietsrit: een lekke band, een gebroken ketting, of je verlichting doet het weer eens niet als je in het donker op pad moet. Pechgevallen komen altijd op de meest vervelende momenten, daar sta je dan in weer en wind of in de middle of nowhere met je fiets.

Gelukkig kun je nu een abonnement nemen op Wegenwacht Fiets. Dat is pechhulp voor de fiets of e-bike van de vertrouwde pechhulpdienst van de ANWB.
Hiermee word je overal in Nederland én België geholpen als je door een mankement niet verder kunt fietsen. Nadat je de pechmelding hebt doorgegeven via de telefoon of de app, zal de Wegenwacht voor de fiets zo snel mogelijk ter plekke zijn.

Jouw fiets of e-bike zal indien mogelijk ter plaatse worden gerepareerd. Maar mocht dit niet lukken dan word je samen met de fiets naar huis of naar je bestemming gebracht.

Ook fiets pechhulp in je woonplaats en thuis

ANWB Pechhulp voor de fiets wordt ook verleend in je eigen woonplaats en zelfs bij je eigen huis. Dus ook als je op pad moet en je komt er op het laatste moment achter dat je een lekke band hebt, kun je een beroep doen op Wegenwacht Fiets.

Wegenwacht fiets is geldig voor al je fietsen

De fiets Wegenwacht is er voor alle soorten fietsen: gewone fietsen, elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes, bakfietsen, ligfietsen etc.

Het voordeel van Wegenwacht Fiets is daarnaast dat het abonnement persoonsgebonden is. Het maakt daarom niet uit hoeveel fietsen je hebt en op welke fiets je rijdt. Ga je overdag naar je werk met de elektrische fiets en rijd je in het weekend tochten op de racefiets? In alle gevallen is jouw pechhulp abonnement voor de fiets geldig!

Ook als je op een geleende fiets rijdt heb je recht op pechhulp van Wegenwacht Fiets.

Ieder jaar een gratis fietscheck door de fietsenmaker

Met een abonnement op Wegenwacht voor de fiets heb je ook één keer per jaar recht op een gratis fietscheck door een fietsenmaker waar de ANWB mee samenwerkt. Deze vakman controleert gratis de staat van je fiets en de onderdelen en geeft zo nodig vrijblijvend advies voor reparaties.

Deze fietscheck geldt uiteraard ook voor elektrische fietsen. Hierbij kun je voor een kleine toeslag ook de accu laten controleren.

ANWB Wegenwacht Fiets

Wegenwacht Fiets

BEKIJK DIT PRODUCT

Wegenwacht Fiets is pechhulp voor je fiets, e-bike, racefiets of mountainbike.

Altijd inclusief:

  • Dag en nacht hulp
  • Reparatie ter plaatse
  • Vervoer naar bestemming of fietsenmaker
  • Gratis jaarlijkse fietscheck
  • Ook in heel België pechhulp
  • Inclusief woonplaatsservice!

€ 20,00 p/jaar
voor ANWB leden

Nu extra voordelig!

ANWB Wegenwacht Fiets

AANBEVOLEN