Mobiel abonnement verlengen met extra korting

Speciale aanbieding
Verleng je abonnement via UnitedConsumers voor extra korting!

Als je mobiele abonnement binnenkort afloopt, onderneem dan actie! Want als je niets doet betaal je teveel, ook als je bij dezelfde provider wilt blijven.

Verlengen van je abonnement kan voordelig zijn, maar als je dit doet via UnitedConsumers, dan profiteer je door inkoopvoordeel van nog meer korting!

Loopt jouw mobiel abonnement binnenkort af en ben je tevreden met je huidige provider? Dan kun je vanaf drie maanden vóór afloop van het abonnement verlengen. Als je niet doet loopt het zal je huidige abonnement stilzwijgend doorlopen en betaal je altijd teveel! Als je actie onderneemt en bewust verlengd, dan krijg je een lager maandtarief en/of meer belminuten, MB’s of sneller internet.

Je kunt nog meer korting krijgen bij verlengen!

Als je namelijk verlengt bij je huidige provider, maar dit doet via UnitedConsumers, dan krijg je nog een extra korting die kan oplopen tot maar liefst 84 euro!Verlengen via United Consumers kan voor de volgende providers:

UnitedConsumers providers

Sim only of abonnement mét toestel?

Als jouw telefoontoestel nog prima is, dan is het voordeliger én milieu bewuster om te kiezen voor een sim only abonnement. Maar ben je wel toe aan een nieuw toestel? Dan is een abonnement inclusief toestel wellicht interessant, of je kunt dan een los toestel kopen en een toch een sim only abonnement afsluiten.

UnitedConsumers biedt voor verlengen alle bovengenoemde opties. Check dus snel de speciale verlengpagina van UnitedConsumers!

Vind jouw ideale abonnementVergelijken

0 GB
0 min