Ortel

Ortel mobile

Klantenservice:

0900-1612000
Op werkdagen van van 9:00 tot 17:30.
Ortel klanten kunnen gratis 1200 bellen.

Ortel is een prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland, met de betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. Bij Ortel gelooft men er in dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan zijn. Bij Ortel zijn de aanbiedingen altijd en voor iedereen geldig, en gelden voor iedereen dezelfde lage tarieven. Gedoe met kortingscode’s en bundels doet men niet aan.

Bij Ortel bestel je een gratis simkaart die direct 2 euro beltegoed bevat. Deze waardeer je vervolgens super voordelig op volgens het dubbel beltegoed principe óf met een super voordelige databundel én gratis beltegoed. Ortel is een dochter van KPN, en je belt dus met het stabiele KPN netwerk.

Geschiedenis van Ortel

Ortel Mobile is opgericht in 2005 in Nederland door o.a. Wilfred Rottier, die later ook Robin Mobile, tegenwoordig Budget Mobiel, oprichtte. In 2006 breidde het uit met een dochteronderneming in Duitsland. In 2007 nam men het Belgische Ilycom over en in 2009 het eveneens Belgische IDT Mobile. In 2010 is Ortel volledig overgenomen door KPN. Een andere Sim Only provider van KPN is Simyo, deze provider biedt naast prepaid ook abonnementen aan.

Netwerk en diensten

Overige gegevens

Postadres:
Teleportboulevard 121
1043EJ Amsterdam

Opgericht: 2005

Vergelijk alle providers voor mobielVergelijken

Ortel opzeggen

Omdat Ortel geen abonnementen aanbiedt hoef je in principe ook niets op te zeggen. Als je geen gebruik meer wilt maken van je Ortel prepaid kaart, dan waardeer je die simpelweg niet meer op. Nadat de simkaart 6 maanden niet gebruikt is zal deze worden gedeactiveerd. Als je wilt dat de simkaart per direct wordt gedeactiveerd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Ortel. Als je met je Ortel telefoonnummer wilt overstappen naar een ander provider, dan vraag je bij de nieuwe provider nummerbehoud aan. De nieuwe provider zal dit dan voor je regelen. Zodra het nummer is geporteerd naar de nieuwe provider zal ook de simkaart van Ortel afgesloten zijn.

Ervaringen met Ortel? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van Ortel? Of heb je op een andere manier ervaring met deze provider? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Ortel

Beau

Ik doe weinig met mijn telefoon, ben niet zo'n nerd :) Ortel zonder abonnement is daarom prima voor mij. Al meer dan 10 jaar gebruik ik het, maar nog nooit problemen gehad.