Ortel vergelijken

Ortel is dé prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland, met de betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. Bij Ortel gelooft men er in dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan zijn. Bij Ortel zijn de aanbiedingen altijd en voor iedereen geldig, en gelden voor iedereen dezelfde lage tarieven. Gedoe met kortingscode’s en bundels doet men niet aan.

Bij Ortel bestel je een gratis simkaart die direct 2 euro beltegoed bevat. Deze waardeer je vervolgens super voordelig op volgens het dubbel beltegoed principe óf met een super voordelige databundel én gratis beltegoed. Ortel is een dochter van KPN, en je belt dus met het stabiele KPN netwerk.

Wil je Ortel opwaarderen? Klik dan hier.

Check jouw Sim Only deals!
Check jouw Sim Only deals!
Ortel mobile
Bedrijfsnaam: Ortel
Opgericht: 2005
Website: www.ortel.nl

Meer over Ortel

Abonnementen en acties

Netwerk & diensten

  • KPN netwerk
  • Internet via 3G
  • Prepaid

Mobiel vergelijken

Geschiedenis Ortel

Ortel Mobile is opgericht in 2005 in Nederland door o.a. Wilfred Rottier, die later ook Robin Mobile oprichtte. In 2006 breidde het uit met een dochteronderneming in Duitsland. In 2007 nam men het Belgische Ilycom over en in 2009 het eveneens Belgische IDT Mobile. In 2010 is Ortel volledig overgenomen door KPN. Een andere Sim Only provider van KPN is Simyo, deze provider biedt naast prepaid ook abonnementen aan.

Klantenservice Ortel

Telefoon:
0900-1612000
of 1200 voor Ortel klanten
op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur

Postadres:
Teleportboulevard 121
1043EJ Amsterdam

Alternatieven voor Ortel

Zoek je een alternatief voor je Ortel aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Ortel opzeggen

Ortel Mobile levert alleen prepaid sim only, geen abonnementen. Dit betekent dat je ook niet kan en hoeft op te zeggen, als je geen klant meer bij Ortel wilt zijn, dan koop je gewoon geen beltegoed meer. Wil je naar een andere provider overstappen en je Ortel nummer meenemen (nummerbehoud)? Dan regelt de nieuwe provider dat voor jou. Houd er dan wel rekening mee dat eventueel Ortel beltegoed vervalt als je dat nog hebt.

Klik hier voor de klantenservice van Ortel