Ben mobiel vergelijken

Ben is er voor iedereen die mobiel wil bellen en mobiel online wil zijn. Ben heeft als doelstelling flexibel te zijn en iedere klant het maximale plezier te bieden binnen zijn of haar budget. Ben is kwaliteit voor een voordelige prijs. Je kunt bij deze provider Sim Only abonnementen afnemen of een abonnement met telefoon.

Check jouw Sim Only deals!
Check jouw Sim Only deals!
Ben mobiel
Bedrijfsnaam: Ben
Opgericht: 1998
Website: www.ben.nl

Ben op Wikipedia

Meer over Ben

Abonnementen en acties

Netwerk & diensten

  • T-Mobile netwerk
  • Internet via 4G
  • Internet via 3G
  • Abonnementen

Mobiel vergelijken

Ben aanbiedingen

Geschiedenis Ben

Ben is in 1998 ontstaan uit een consortium van het Belgische Belgacom en het Deense Tele Danmark. Dit consortium kreeg in 1998 een landelijke GSM licentie voor Nederland in handen. Vanaf 1999 was Ben operationeel met zijn eigen netwerk, in 2000 was het netwerk landelijk dekkend. In 2001 had Ben 1 miljoen klanten. In datzelfde jaar was Ben ook de eerste Nederlandse provider die GPRS aanbood, voor toendertijd een snelle dataverbinding over het GSM netwerk.

In 2002 werd Ben overgenomen door het Duitse T-Mobile, welke de merknaam in 2003 omdoopte naar T-Mobile. Ben was daarmee verleden tijd, althans, zo leek het. Want in 2008 haalde T-Mobile de oude merknaam weer van stal om een dochter op te zetten voor het aanbieden van alleen simkaart, Sim Only. Uit onderzoek bleek namelijk dat de merknaam Ben nog steeds een grote bekendheid genoot, niet in de laatste plaats door de eigenzinnige commercials uit de eerste Ben periode. Ken je ze nog? "Hallo, ik ben Ben...".

Vanaf 2010 biedt Ben ook abonnementen met toestellen aan en in 2013 is men gestopt met het aanbieden van prepaid. Omdat Ben nog steeds eigendom is van T-Mobile spreekt het voor zich dat Ben ook van dit netwerk gebruik maakt.

Klantenservice Ben

Telefoon:
0900-0401405
of voor Ben klanten: 1200
op werkdagen van 8:00 tot 17:00

Postadres:
Ben
Postbus 13016
2501EA Den Haag

Alternatieven voor Ben

Zoek je een alternatief voor je Ben aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Ben opzeggen

Wil je je abonnement bij Ben opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.