Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Klantenservice:

071 5 825 825
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Zorg en Zekerheid is een regionale ziektekostenverzekeraar uit Leiden. Men richt zich voornamelijk op de driehoek Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Het regionale karakter uit men met name door het organiseren van activiteiten in deze regio en het sponsoren van regionale initiatieven. Ondanks dit regionale karakter kan echter iedereen in Nederland zich aanmelden bij Zorg en Zekerheid.

De achtergrond van Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is ontstaan uit verschillende regionale ziekenfondsen. Hierdoor gaat de geschiedenis al zo’n 200 jaar terug.

Het hoofdkantoor staat in Leiden en daarnaast heeft de verzekeraar drie servicewinkels in de regio , namelijk in Alphen a/d Rijn, Hoofddorp en in Leiden. Hier kun je terecht voor persoonlijk advies en vragen. Maar je kunt ook alles online regelen.

Zorg en zekerheid doet veel aan sponsoring in de regio. Dit zijn altijd evenementen waarbij sport en gezondheid centraal staan. De zorgverzekeraar is ook hoofdsponsor en naamgever van basketbal eredivisieclub Zorg en Zekerheid Leiden.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 400
2300 AK Leiden

Zorg en Zekerheid opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je Zorg en Zekerheid zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je Zorg en Zekerheid niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je Zorg en Zekerheid zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je Zorg en Zekerheid vóór 1 januari hebt opgezegd.

Opzeggen kan online of via de klantenservice.

Ervaringen met Zorg en Zekerheid? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Zorg en Zekerheid? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Zorg en Zekerheid

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Zorg en Zekerheid. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Zorg en Zekerheid? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!