PetSecur huisdierenverzekering

PetSecur is een zorgverzekering voor huisdieren. Met de verzekering van PetSecur ben je verzekerd voor de kosten die je moet maken bij de dierarts als je dier onverhoopt een behandeling nodig heeft bij ziekte of een ongeval. Ook voor huisdieren kunnen behandelkosten flink oplopen, het is dan een fijn idee dat je niet als voor mensen een beroep kunt doen op de verzekering.

De achtergrond van PetSecur

PetSecur is een dierenverzekeraar zonder winstoogmerk. De verzekeraar heeft als rechtsvorm de Onderlinge Waarborgmaatschappij, wat inhoud dat klanten automatisch ook leden zijn en daarmee invloed kunnen uitoefenen op het beleid. Het is dus een soort vereniging waarbij de leden baasjes van huisdieren zijn.

Door deze constructie kan PetSecur de kosten laag houden. Er zijn namelijk geen aandeelhouders die maximale winst willen en geen directeur met dito salaris. In plaats daarvan is er een bestuur die altijd voor de belangen van de leden gaat.

Voor PetSecur gelden daardoor onder meer de volgende kenmerken:

  • Door kleinschaligheid een persoonlijke benadering.
  • Declaraties worden snel in behandeling genomen en snel uitgekeerd.
  • Ieder jaar vind er een ledenvergadering plaats, waarop onder meer wordt gekeken of de verzekering nog goedkoper kan.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
PetSecur N.V.
Javalaan 7
3742CN Baarn

PetSecur opzeggen

Als je met een PetSecur verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van PetSecur of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met PetSecur? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij PetSecur? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over PetSecur

Lana

Niks wordt verzekerd zonde van me geld

Van rumt

Nota is.335.euro.en krijg maar 100 terug dan kan ik beter stoppen om verzekerd te zijn

Samantha

Dure verzekering. Bijna geen dekking en slechte klantenservice. Heb spijt dat ik naar deze verzekering ben gegaan.

astrid romp

Mijn lieve huisdier heeft helaas te kampen met een genetische knie afwijking. Naar verluidt bij andere honden bezitters worden deze behandelingen bij dit soort aandoeningen wel vergoed. Ik ben nog steeds aanvullend verzekerd voor het gebit maar dat zegt niet per definitie dat je ook gebitbehandelingen vergoedt krijgt. Ik betaal dus € 34— per maand voor iets waar ik niets aan heb. Eer dat ik mijn verzekering kan aanpassen ben ik een jaar verder. Ik zal hem tot het laagst veranderen. Dan zit ik er nog 48 maanden aan vast. Is zeker makkelijk geld verdienen. Ik raad iedereen toch echt een andere verzekering aan.

Mirjam van dongen

Ik ben nu bijna 1 jaar bij petsecur,met 2 katten,2x€17,90 p/m,erg duur,moet volgende maand weer met beide katten voor jaarlijkse enting+controle,maar vind het veel geld,wil stopzetten,is dit aub mogelijk,het kost me teveel,wat verdiend is ok,want van castratie Eliseo kreeg ik maar €23,40 terug,erg weinig,verder niets gedeclareerd.!!!toch leuk verdiend.!!

Odette

Heel fijn contact en soepele afhandeling. Goede ervaring en verzekering!