LTA reisverzekering

Klantenservice:

010 3133950

LTA staat voor Lifecard Travel Assistance en is een verzekeraar voor reizen. Voor zowel kortlopende als doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen heeft LTA een uitgebreid pakket aan opties waarmee je flexibel je reisverzekering kunt samenstellen. Zo verzeker je je alleen voor de zaken die op jou van toepassing zijn en betaal je dus niet onnodig voor overbodige dekkingen.

De achtergrond van LTA

LTA Lifecard Travel Assistance is opgericht in 2005 in Duitsland. Sindsdien biedt men verzekeringen aan in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, zowel via reisbureaus en touroperators als online via onder andere vergelijkingssites.
Sinds 2022 is men ook actief in Nederland en kunnen Nederlandse vakantiegangers zich verzekeren via LTA.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Bergweg Zuid 132
2661CW Bergschenhoek

Opgericht: 2005

LTA opzeggen

Als je met een LTA verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van LTA of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met LTA? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij LTA? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over LTA

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor LTA. Heb jij ervaring met de diensten en producten van LTA? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!