Dierenverzekering

Deze pagina gaat over de verzekeraar met de naam "Dierenverzekering".
Als je alle dierenverzekeringen wilt vergelijken, klik dan op deze oranje button:

Klantenservice:

072-2029327
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Dierenverzekering is de naam van een verzekeraar die, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd is in dierenverzekeringen. De verzekeraar biedt dierzorgverzekeringen aan voor honden en katten. De pakketten die aangeboden worden hebben standaard al een uitgebreide basisdekking, zoals de jaarlijks vaccinaties en castratie of sterilisatie. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen mogelijk voor onder andere gebit, reis en crematie.

Geschiedenis en achtergrond

De volledige naam van de verzekeraar is Dierenverzekering Onderlinge Verzekeringsmaatschappij. Hoewel de domeinnaam voorheen door een andere verzekeraar werd gebruikt is deze dierenverzekeraar sinds 2018 actief op de Nederlands markt.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Celsiusstraat 32
1704 RW Heerhugowaard

Opgericht: 2018

Vergelijk alle dierenverzekeringenVergelijken

Dierenverzekering opzeggen

Als je Dierenverzekering wilt opzeggen om naar een andere huisdierenverzekeraar over te stappen, wees er dan eerst zeker van dat de nieuwe verzekeraar jouw huisdier accepteert. De meeste huisdierenverzekeringen hanteren bijvoorbeeld een maximum leeftijd waarop het dier nog aangemeld kan worden. Dus als je de verzekering bij Dierenverzekering opzegt en het blijkt daarna dat je huisdier te oud is voor een andere verzekering, dan is dat zeer vervelend.

Dierenverzekering opzeggen kan via de klantenservice.