Dierenverzekering

Deze pagina gaat over de verzekeraar met de naam "Dierenverzekering".
Als je alle dierenverzekeringen wilt vergelijken, klik dan op deze oranje button:

Klantenservice:

072-2029327
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Dierenverzekering is de naam van een verzekeraar die, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd is in dierenverzekeringen. De verzekeraar biedt dierzorgverzekeringen aan voor honden en katten. De pakketten die aangeboden worden hebben standaard al een uitgebreide basisdekking, zoals de jaarlijks vaccinaties en castratie of sterilisatie. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen mogelijk voor onder andere gebit, reis en crematie.

Geschiedenis en achtergrond

De volledige naam van de verzekeraar is Dierenverzekering Onderlinge Verzekeringsmaatschappij. Hoewel de domeinnaam voorheen door een andere verzekeraar werd gebruikt is deze dierenverzekeraar sinds 2018 actief op de Nederlands markt.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Celsiusstraat 32
1704 RW Heerhugowaard

Opgericht: 2018

Dierenverzekering opzeggen

Als je Dierenverzekering wilt opzeggen om naar een andere huisdierenverzekeraar over te stappen, wees er dan eerst zeker van dat de nieuwe verzekeraar jouw huisdier accepteert. De meeste huisdierenverzekeringen hanteren bijvoorbeeld een maximum leeftijd waarop het dier nog aangemeld kan worden. Dus als je de verzekering bij Dierenverzekering opzegt en het blijkt daarna dat je huisdier te oud is voor een andere verzekering, dan is dat zeer vervelend.

Dierenverzekering opzeggen kan via de klantenservice.

Ervaringen met Dierenverzekering? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Dierenverzekering? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Dierenverzekering

Nicole schevers

Geen ervaring nooit iets van gehoord

Kier-Jan Dijkema

Waar en hoe kan ik mijn rekening indienen

Molenaar

Ik weet niet waar ik mijn rekening naar kan toesturen of kan bellen

Joost Honkoop

Ze reageren een beetje traag op vragen, maar verder wel okay is mijn indruk, mijn declaratie werd snel betaald.

Verena

ik vind het goed dat er ook een ziekenfonds voor dieren is. Sommige mensen doen gewoon hun dier weg als ze de dierenarts niet kunnen of willen betalen!