Ziggo Sport

Ziggo Sport is hét sportkanaal voor de liefhebbers van autosport. Maar daarnaast biedt Ziggo Sport ook tal van andere sporten en sport-gerelateerde programma’s. Ondanks dat VodafoneZiggo de eigenaar is van de sportzender, kun je de kanalen ook bij andere tv-aanbieders ontvangen met een aanvullend abonnement op Ziggo Sport Totaal. Abonnees van Ziggo kunnen het hoofdkanaal gratis bekijken in het standaard abonnement. In totaal biedt de sportzender maar liefst zes kanalen.

Formule 1 op Ziggo Sport

Sinds de start van Ziggo Sport waren de live uitzendingen van de Formule 1 het paradepaardje van de zender. Vanaf 2022 zijn deze races echter niet meer te zien via Ziggo Sport omdat de uitzendrechten zijn gekocht door Viaplay.

Ziggo Sport blijft echter een interessant kanaal voor de autosportliefhebber met onder andere de NASCAR races, IndyCar series en de Formule E.

Andere sporten op Ziggo Sport

Naast autosport kun je op Ziggo Sport Totaal ook kijken naar:

  • Voetbal (o.a. de Franse Ligue 1)
  • Tennis
  • Golf
  • Handbal
  • Basketbal (o.a. BNXT League)
  • Rugby (o.a. Six Nations)

Sport-talkshows

Rondom de sport heeft Ziggo Sport ook een aantal talkshows, waaronder het Formule 1 Café met presentator Rob Kamphues en met medewerking van coureurs als Tim en Tom Coronel, Robert Doornbos en Giedo van der Garde.

Ook is er het voetbalprogramma Rondo waarbij regelmatig analisten en oud-voetballers aanschuiven, zoals Marco van Basten, Youri Mulder en Ruud Gullit.

Ziggo Sport Totaal Go

Ziggo Sport Totaal Go is een app en webapplicatie voor abonnees waarmee je alle programma’s van Ziggo Sport Totaal live en terug kan kijken. Er is een iOS en Android app beschikbaar of je kunt kijken via je computer of laptop. Ook als je abonnee bent via een andere provider dan Ziggo zelf kun je gebruik maken van deze mogelijkheid.

Ziggo Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal

BEKIJK DIT PRODUCT

Ziggo Sport Totaal biedt met 6 themakanalen tal van sporten. Kijk live naar autosport, voetbal, tennis en nog veel meer.

Ziggo Ziggo Sport Totaal

AANBEVOLEN