Tweak internet via glasvezel

Tweak logo

Direct naar:

Klantenservice:

0900-8932543
Werkdagen van 9:00 tot 21:00.
Weekend van 12:00 to 20:00.

Tweak is een relatief kleine provider die zich tegenwoordig helemaal toelegt op het aanbieden van internet, televisie en vaste telefoon via diverse regionale glasvezelnetwerken. Tweak werkt met een klein vast team van medewerkers met kennis van zaken. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan snel worden geschakeld en dat vertaald zich naar een prima service.

TV van Canal Digitaal

Voor de televisie biedt Tweak het TV pakket van Canal Digitaal aan. Dit bedrijf is bekend van satelliettelevisie, maar biedt tegenwoordig zijn diensten ook via internet aan. De televisie ontvang je dan ook gewoon via je Tweak glasvezelaansluiting en ook de support hiervoor loopt gewoon via Tweak.

De achtergrond van Tweak

Tweak is in 2002 ontstaan uit de community rond de website Tweakers.nl. Een aantal leden van deze website hebben het initiatief genomen een provider op te richten.

Aanvankelijk leverde de provider internetaansluitingen via het ADSL netwerk van KPN, maar sinds enkele jaren heeft men zich helemaal toegelegd op glasvezel. Dit wordt gedaan via diverse regionale netwerken van onder andere e-fiber, Limburg glasvezel, KPN NetwerkNL (voorheen Reggefiber) en RE-NET.

De provider bedient nog wel klanten via ADSL, maar dit zijn uitsluitend bestaande klanten. Nieuwe aansluitingen worden niet meer geleverd via het DSL netwerk.

Tweak is onderdeel van Cambrium B.V. Dit is een bedrijf dat onder een aantal labels diverse uiteenlopende internetdiensten aanbiedt.

Netwerk en diensten

  • Internet & TV
  • Internet via glasvezel
  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app
  • Telefonie (vast bellen)

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 60270
1320AH, Almere

Opgericht: 2002

Vergelijk alle internet & TV providersVergelijken

Tweak opzeggen

Let op! Als je naar een andere provider overstapt met behoud van je mobiele nummer, zeg dan niet zelf je abonnement bij Tweak op! Als je dat wel doet loop je namelijk de kans dat je nummer verloren gaat.
Als je geen nummerbehoud wilt, dan moet je wel zelf het abonnement bij je huidige provider opzeggen. Neem hiervoor contact op met de Tweak klantenservice.