Lycamobile

Klantenservice:

020 754 3030
Maandag t/m zaterdag van 9:30 tot 18:30.

Lycamobile is een internationale mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) die in meerdere landen actief is, waaronder Nederland. Sinds de oprichting heeft Lycamobile zich gevestigd als een belangrijke speler in de telecommunicatiesector door zich te richten op betaalbare internationale gesprekken voor migranten en reizigers. In dit artikel bespreken we de opkomst en invloed van Lycamobile in Nederland.

Geschiedenis en oprichting

Lycamobile werd opgericht in 2006 met als doel het bieden van betaalbare internationale gesprekken voor migranten. In Nederland heeft het bedrijf zich snel gevestigd door de groeiende vraag naar betaalbare communicatieopties voor de grote gemeenschap van expats, migranten en reizigers.

Diensten en aanbod

Lycamobile biedt in Nederland een scala aan diensten, waaronder:

  • Prepaid simkaarten: Hiermee kunnen klanten zonder contract genieten van hun diensten.
    Internationale gesprekken: Lycamobile's primaire verkooppunt. Klanten kunnen tegen zeer concurrerende tarieven naar tal van landen bellen.
  • Data bundels: Naast bellen biedt Lycamobile ook verschillende databundels aan.

Concurrentie en Markt

Lycamobile concurreert in Nederland met zowel grote telecomproviders als andere MVNO's. Wat het bedrijf echter onderscheidt, is zijn niche-aanbod van internationale gesprekken tegen zeer lage tarieven.

Lycamobile heeft in Nederland een solide positie ingenomen, met name dankzij de unieke focus op betaalbare internationale gesprekken. Voor expats, migranten en frequente reizigers blijft het een populaire keuze, en het bedrijf blijft innoveren en uitbreiden om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Netwerk en diensten

Overige gegevens

Opgericht: 2006

Vergelijk alle providers voor mobielVergelijken

Lycamobile opzeggen

Als je naar een andere provider overstapt en je wilt je mobiele nummer behouden, zeg dan niet zelf je abonnement bij Lycamobile op! Als je dat wel doet loop je namelijk de kans dat je nummer verloren gaat. Meld je aan bij de nieuwe provider en geeft aan dat je gebruikt wilt maken van nummerbehoud. De nieuwe provider zorgt er dan voor dat het nummer wordt overgezet en zegt het abonnement bij Lycamobile op.

Als je geen nummerbehoud wilt, dan moet je wel zelf het abonnement bij Lycamobile opzeggen. Dit kun je doen via het klantenportaal op de website of neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Ervaringen met Lycamobile? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van Lycamobile? Of heb je op een andere manier ervaring met deze provider? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Lycamobile

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Lycamobile. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Lycamobile? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!