KPN SuperWifi aanbieding

SuperWifi van KPN is een oplossing voor vaak voorkomende wifi problemen zoals een slecht bereik in bepaalde hoeken van je huis of een onstabiele internetverbinding die steeds wegvalt. met KPN SuperWifi moeten die ergerlijke problemen tot het verleden behoren: snel en stabiel draadloos internet in het hele huis!

De voordelen van KPN SuperWifi op een rij:

  • Goed, stabiel en snel wifi in je hele huis.
  • Geen bekabeling nodig, de punten maken draadloos contact.
  • De nieuwste techniek volgens de Mesh-standaard.
  • Super makkelijke installatie.

Wat is SuperWifi en hoe werkt het?

et KPN SuperWifi krijg je, afhankelijk van je pakket en de grootte van je huis, twee of drie ronde schoteltjes, welke wifi versterkers zijn. Deze schotels, die er enigszins futuristisch uitzien en een diameter hebben van 16,5 centimeter, plaats je op verschillende plekken in je huis. KPN noemt deze schoteltjes Wifi-punten.

Wifi punten KPN

De SuperWifi-punten van KPN.

Deze Wifi punten maken onderling contact met elkaar én maken contact met het modem. Op deze manier wordt het wifi internetsignaal vanaf verschillende punten door het huis verspreid. Het resultaat is dat het wifi signaal dar normaal gesproken alleen vanaf het modem wordt uitgestraald door deze extra punten in het hele huis een goed bereik krijgt.

De techniek die dit systeem gebruikt is het zogenoemde Mesh-systeem. Dit is een standaard die door verschillende fabrikanten van modems en wifi apparaten wordt gebruikt.

Hoeveel Wifi-punten heb ik nodig?

De meeste huishoudens hebben volgens KPN voldoende aan twee Wifi-punten. Alleen voor grotere huizen of huizen met extra dikke beton vloeren of muren hebben wellicht een extra punt nodig. Op de website van KPN wordt advies gegeven over het aantal benodigde Wifi-punten.

KPN Superwifi promotievideo.

Wat is de beste plek voor de Wifi-punten?

Het eerste punt is verbonden met het modem. Het tweede en eventueel derde punt zijn vervolgens verbonden met respectievelijk het eerste en tweede punt. Om onderling contact te kunnen maken moeten de punten dus wel binnen elkaars bereik geplaatst worden. Of je binnen het bereik zit kun je zien aan het led-lampje op het Wifi-punt: als deze groen is, is het bereik prima, oranje is kritisch en rood en geen bereik. Plaats de Wifi-punten in ieder geval zo centraal mogelijk voor het beste resultaat.

Installeren van KPN Wifi

SuperWifi installeren is ook super eenvoudig! Bij de apparaten wordt een duidelijke handleiding meegeleverd op papier. Ook kun je gebruik maken van de KPN Thuis App, deze app die je kunt installeren op je mobiele telefoon of tablet leidt je stap voor stap door het proces.

De Wifi-punten moet je verbinden met het modem van je KPN aansluiting. De punten halen vervolgens de benodigde gegevens op van het modem en daarna kun je het Wifi-punt ergens in huis plaatsen. Hier is overigens geen bekabeling nodig.

KPN Thuis App

De KPN Thuis App.

Aanbieding van KPN SuperWifi

KPN heeft momenteel een zeer interessante actie voor SuperWifi! Als nu namelijk een KPN internetabonnement neemt krijg je tijdelijk twee SuperWifi-punten t.w.v. 199 euro cadeau!

KPN KPN SuperWifi actie

KPN SuperWifi actie

BEKIJK DEZE ACTIE

Bestel nu een internetabonnement van KPN en krijg 2 SuperWifi-punten gratis!

  • Stabiel en snel wifi in je hele huis
  • Geen kabels trekken
  • Super eenvoudige installatie

Extra voordeel:

€ 199,00
Dit is de normale waarde van de Wifi-punten!

KPN KPN SuperWifi actie

ACTIE