Gratis Google Nest WiFi bij Budget

Internet & TV provider Budget Alles in 1 heeft nu een geweldige BLACK FRIDAY actie! Voor iedereen die nu klant wordt ligt er namelijk een Google Nest WiFi klaar als cadeau. Hiervoor hoef je niets extra’s te doen, je krijgt ze automatisch als je je aanmeldt als nieuwe klant.
Beide apparaten vertegenwoordigen samen een winkelwaarde van maar liefst 259 euro. Mooi meegenomen dus!

Wat is een Google Nest WiFi?

Google Nest WiFi bestaat uit een WiFi router én WiFi punt. Met beide apparaten heb je in het hele huis een goed WiFi bereik. De WiFi router plaats je beneden waar je internetaansluiting het huis binnenkomt, meestal de meterkast. Het WiFi punt plaats je vervolgens centraal op een plek waar het WiFi signaal van de router minder wordt, bijvoorbeeld boven.

Het WiFi punt is overigens ook een meteen slimme speaker die je favoriete muziek op jouw verzoek afspeelt.

Google Nest WiFi

Google Nest WiFi

Budget Thuis Alles in 1

Budget Alles in 1 is een relatief jonge provider die tegen een uiterst scherp tarief betrouwbaar en stabiel internet, TV en vaste telefonie levert voor thuis. De diensten worden geleverd via het betrouwbare KPN netwerk.
Als je een abonnement neemt bij Budget, dan ontvang je uiteraard standaard alle benodigdheden voor je aansluiting, zoals een snel WiFi modem. Maar tijdens deze actieperiode pak je dus ook nog deze Nest WiFi mee ter waarde van maar liefst 259 euro!

9 maanden korting op het abonnement

In plaats van deze cadeaus kun je ook kiezen voor maar liefst negen maanden een aantrekkelijke korting op je abonnement!

Budget

DIT PRODUCT IS HELAAS OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR
KLIK HIER
VOOR ANDERE AANBIEDINGEN VAN BUDGET