Gratis Google Nest én Chromecast bij Budget

Internet & TV provider Budget Alles in 1 heeft nu een geweldige actie! Voor iedereen die nu klant wordt ligt er namelijk een Google Nest Hub én Mini klaar als cadeau. Hiervoor hoef je niets extra’s te doen, je krijgt ze automatisch als je je aanmeldt als nieuwe klant.
Beide apparaten vertegenwoordigen samen een winkelwaarde van maar liefst 150 euro. Mooi meegenomen dus!

Wat is een Google Nest?

De Nest Mini van Google is een slimme speaker, ofwel smart speaker, die reageert op jouw vragen en verzoeken die je gewoon zegt tegen het apparaat. Roep “Hey Google” naar de speaker en zeg wat je wilt dat het apparaat voor je doet. Vraag bijvoorbeeld een bepaald liedje af te spelen van Spotify of Deezer en de speaker zal binnen no-time het liedje laten horen.

Maar ook op vragen als “wat wordt het weer vandaag?” of “wat is het laatste nieuws?” zal de Google Nest je direct het antwoord geven.

Google Nest mini

Een Google Nest Mini speaker.

De Nest Hub is een aanvulling op de slimme speaker. Met de Hub krijg je een handig apparaat met een 7-inch scherm. Hiermee hoor je niet alleen wat de speaker zegt, maar zie je het ook op dit scherm.

Maar je kunt meer met de Hub! Je kunt er bijvoorbeeld ook je slimme deurbel mee bedienen en via het scherm direct zien wie er voor de deur staat. Of bijvoorbeeld beelden van de bewakingscamera bekijken en de slimme verlichting in huis bedienen.

Google Nest Hub

De Google Nest Hub lijkt enigszins op een tablet, maar is dat niet..

Budget Thuis Alles in 1

Budget Alles in 1 is een relatief jonge provider die tegen een uiterst scherp tarief betrouwbaar en stabiel internet, TV en vaste telefonie levert voor thuis. De diensten worden geleverd via het betrouwbare KPN netwerk.
Als je een abonnement neemt bij Budget, dan ontvang je uiteraard standaard alle benodigdheden voor je aansluiting, zoals een snel WiFi modem. Maar tijdens deze actieperiode pak je dus ook nog deze Nest Mini én Chromecast mee ter waarde van maar liefst 100 euro!

8 maanden korting op het abonnement

In plaats van deze cadeaus kun je ook kiezen voor maar liefst acht maanden een aantrekkelijke korting op je abonnement!

Budget Budget Alles in 1 ACTIE

Budget Alles in 1 ACTIE

BEKIJK DEZE ACTIE

Nu bij Budget Alles in 1 een Google Nest Hub & Mini t.w.v. 150 euro cadeau! Of kies voor 8 maanden korting.

  • Een Google Nest Hub
  • Een Google Nest Mini
  • of 8 maanden korting

Jouw voordeel:

Een cadeau ter waarde van

€ 150,00
Of 8 maanden korting op je abonnement

Budget Budget Alles in 1 ACTIE