Live Energy

Klantenservice:

085-0081567
Werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Live Energy presenteert zich als een vernieuwende speler op de energiemarkt, met een missie om de energievoorziening voor klanten zowel betaalbaar als duurzaam te maken. Als onderdeel van OpenSource Energie biedt het bedrijf dynamische energiecontracten aan. Bij dit type contract wordt stroom en gas geleverd tegen inkoopprijzen, welke repectievelijk per uur en per dag variëren. Daarnaast geld een vaste lage abonnementsprijs van ongeveer 12 euro per maand.

Energiebesparende producten

Naast standaard stroom- en gaslevering, legt Live Energy de nadruk op een groene toekomst door diensten aan te bieden zoals zonnepanelen, laadsystemen voor elektrische voertuigen, energieopslagsystemen en woningisolatie. Het bedrijf biedt niet alleen de energie tegen kostprijs, maar zet ook in op het reduceren van het verbruik door slimme en duurzame oplossingen aan te dragen.

Met dynamische energietarieven die variëren per uur voor stroom en per dag voor gas, moedigt Live Energy een slim energieverbruik aan. De klanten profiteren van lage tarieven wanneer de stroomproductie hoog en de vraag laag is, wat bijdraagt aan een meer flexibele en bewuste energieconsumptie.

De betrokkenheid bij duurzame energieoplossingen maakt Live Energy meer dan alleen een energieleverancier, het is een partner in energiebeheer. Of het nu gaat om zelf energie opwekken met zonnepanelen, het optimaliseren van energiegebruik met opslagsystemen of het besparen van energie door verbeterde isolatie, Live Energy zet zich in voor een energie-efficiënt huishouden en een schoner milieu.

De achtergrond van Live Energy

Live Energy is een handelsnaam van OpenSource Energie B.V. en onder deze naam ook vergunninghouder bij de ACM. OpenSource Energie verkoopt onder verschillende labels energiecontracten en producten aan consumenten. Het bedrijf is sinds 2022 actief op de energiemarkt.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Grijze stroom
  • Gas

Overige gegevens

Postadres:
Scheepmakershaven 2
3261KN Oud-Beijerland

Opgericht: 2022

Acties van Live Energy

Live Energy Dynamisch inkooptarief
Dynamisch inkooptarief

Stroom en gas
per maand opzegbaar


ACTIE

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Live Energy opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Live Energy niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Live Energy is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Live Energy.

Ervaringen met Live Energy? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Live Energy? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Live Energy

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Live Energy. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Live Energy? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!