HEMA doorlopende reisverzekering nu met 25% korting

25% korting op een doorlopende reisverzekering

Als je voor een doorlopende reisverzekering wilt gaan, dan kun je dat nu extra voordelig doen. HEMA geeft namelijk 25% korting op de eerste 6 maanden premie voor haar reisverzekering!

ACTIE
verlopen

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie of doe je zo af en toe een stedentrip of weekendje weg? Dan is een doorlopende reisverzekering vrijwel zeker goedkoper dan steeds een kortlopende reisverzekering afsluiten. Bovendien is een doorlopende ook een stukje gemak, je hoeft immers niet steeds opnieuw aan een reisverzekering te denken en deze te regelen. Daarnaast ben je ook nog eens verzekerd voor al je reizen, ook al ga je maar één nachtje weg.

De HEMA reisverzekering is een goede keuze, want buiten deze kortingsactie is de verzekering sowieso al scherp geprijsd. De reisverzekering is zeer compleet, zo is dekking voor onderwatersport én wintersport altijd standaard inbegrepen. Kinderen die nog thuis wonen of voor studie op kamers wonen zijn gratis meeverzekerd ongeacht de leeftijd. Ook als de kinderen zelfstandig op reis gaan.

Werelddekking of alleen Europa

Je kunt kiezen voor dekking alleen in Europa of voor de hele wereld. Daarnaast kan de reisverzekering worden uitgebreid met extra dekkingen voor bijvoorbeeld voor geld, geneeskundige kosten of een annuleringsverzekering.

Het afsluiten van de reisverzekering doe je gewoon online en kan per direct ingaan of op een latere datum.

Geniet van een onbezorgde vakantie!