Alles in één vergelijken

Veilig en betrouwbaar vergelijken

 • Actuele tarieven rechtstreeks van de providers.
 • Exclusieve aanbiedingen en cashback acties.

Makkelijk en zonder risico overstappen

 • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
 • Nummerbehoud voor je vaste telefoonnummer.

Aanbiedingen op jouw adres

Doe de postcodecheck voor exclusieve aanbiedingen op jouw adres.

Postcodecheck

Doe de postcodecheck voor jouw aanbiedingen.

Digitale TV, internet en bellen overstappen en besparen

Top 3 goedkoopste abonnementen

Klik hier voor alle abonnementen van alle providers

Veelgestelde vragen

 • Alles in 1 is een verzamelnaam voor internet, televisie en bellen. Omdat het vrijwel altijd voordeliger is om deze diensten bij één provider af te nemen worden dit alles in 1 pakketten genoemd. Vroeger nam je deze diensten vaak los bij aparte aanbieders af, bijvoorbeeld telefoon van KPN, Kabel TV van UPC en internet van Xs4all. Je kunt er echter nu ook nog steeds voor kiezen niet alle diensten af te nemen, in onze vergelijker kun je dit aangeven.

 • Wij vergelijken alle beschikbare providers, waaronder: KPN, Tele2, Ziggo, Xs4all, Online, Stipte, Fiber, Solcon, Telfort, T-Mobile, Tweak.

 • De gekozen techniek maakt tegenwoording niet meer zoveel uit voor de snelheid. Over zowel Kabel, VDSL als Glasvezel zijn hoge snelheden mogelijk.

 • Vrijwel alle woningen in Nederland zijn voorzien van een telefoon- en/of kabelaansluiting. De technieken ADSL en VDSL hebben een telefoonlijn nodig, deze hoeft niet al actief te zijn.
  Een glasvezelaansluiting is wat minder gebruikelijk, alhoewel steeds meer woningen hier standaard van worden voorzien.

  Door in de postcodecheck je postcode en huisnummer in te vullen krijg je een exact overzicht met de diensten die geleverd kunnen worden op jouw adres.

 • Als je voor een abonnement met een cashback actie kiest, dan wordt de cashback óf door de provider óf door ons (via onze partner) uitgekeerd. Na aanmelding ontvang je via de e-mail duidelijke informatie over de cashback.

Recente slimme overstappers

Gemiddelde besparing: € 124 per jaar!

De voordelen van overstappen

Overstappen naar een andere provider voor thuis internet, televisie en bellen kan in meerdere opzichten voordelen opleveren. Ten eerste kun je hiermee besparen omdat je als nieuwe klant bij een provider kunt profiteren van kortingen, cashback acties, welkomstcadeau's of bijvoorbeeld een gratis modem of gratis installatie.
Maar daarnaast kan het ook voordeel opleveren in de dienstverlening, zoals bijvoorbeeld een hogere internetsnelheid, meer tv zenders of lagere beltarieven voor dezelfde of zelfs lagere abonnementskosten.

Kortom, het is raadzaam om regelmatig eens te checken of je nog wel goed zit bij je huidige provider. Onze vergelijker geeft je een helder overzicht van alle mogelijkheden op jouw adres.