Delta internet, bellen en TV

DELTA is van een oorsprong een energiemaatschappij, maar levert ook alles in één diensten. De provider komt uit Zeeland en levert in deze provincie de internet-, TV- en telefoniediensten over het kabelnetwerk Zeelandnet. Buiten Zeeland levert men de alles in 1 diensten over diverse glasvezelnetwerken.

DELTA - Zeelandnet geschiedenis

DELTA N.V. is opgericht in 1991 en het gevolg van een fusie tussen Watermaatschappij Zuidwest-Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwsche Electriciteits-Maatschappij (PZEM).

Sinds 2002 levert DELTA digitale de diensten internet, interactieve TV en telefonie via het kabelnetwerk van Zeelandnet.

In 2017 zijn de retail activiteiten van DELTA N.V. overgenomen door het Zweedse EQT. Onderdeel van de overname waren de merknamen DELTA en Zeelandnet. De provider Caiway is eveneens eigendom van EQT.

DELTA was in 2018 de eerste internetprovider die een internetsnelheid van een gigabit kon leveren over de kabel.

Delta
Bedrijfsnaam: DELTA
Opgericht: 1991
Website: www.delta.nl

Netwerk en diensten

  • Internet via de kabel
  • Internet via glasvezel
  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app
  • Telefonie (vast bellen)

Klantenservice

Telefoon:
0118-225500
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

Postadres:
Postbus 5048
4330KA Middelburg

DELTA opzeggen

DELTA op Wikipedia

Check alle providers op jouw adresVergelijken

Nieuws over DELTA

DELTA opzeggen

Als je wilt overstappen van DELTA naar een andere internetprovider, dan kun je het beste gebruik maken van de overstapservice van de nieuwe provider. Deze zegt dan namelijk jouw abonnement bij DELTA op per activatiedatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier betaal je dan niet onnodig dubbel. Wil je geen gebruik maken van deze overstapservice, bijvoorbeeld omdat je eerst zeker wilt weten of jouw nieuw aansluiting helemaal voldoet, dan kun je het abonnement zelf opzeggen. Dit kun je doen via de opzegservice via onderstaande link, of via de klantenservice van DELTA.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen