Telfort vergelijken

Klantenservice:

0900-9596
werkdagen van 9:00 tot 21:00
zaterdag van 10:00 to 17:00

Telfort is oorspronkelijk een mobiele telefonieprovider, maar introduceerde in 2007 ook internet en vast bellen, later uitgebreid met interactieve TV. Met de slogan is "Telfort werkt in je voordeel" wil men benadrukken dat de producten makkelijk en goedkoop zijn. Als je Telfort Thuis én mobiel afneemt profiteer je van combivoordeel.

Telfort geschiedenis

Telfort is in 1996 ontstaan door een joint venture tussen British Telecom en de NS. Omdat de NS vrijwel overal langs het spoor al een glasvezelnetwerk had liggen zag Britsh Telecom daarin mogelijkheden om uit te breiden naar Nederland. In 1998 was het GSM netwerk in de randstad gereed en vanaf 2001 had men het netwerk landelijk dekkend. British Telecom werd in datzelfde jaar gesplitst in een divisie voor vaste diensten én een divisie voor mobiele diensten (BT Wireless). BT Wireless ging daarna zelfstandig verder onder de naam O2 en ook in Nederland werd Telfort hernoemd naar O2.
In 2003 werd O2 Nederland door O2 verkocht aan Greenfield Capital Partners, waarna O2 zelf werd overgenomen door KPN. Hierna kreeg O2 Nederland weer zijn oude naam Telfort terug.
In 2005 werd ook Telfort door KPN overgenomen. Twee jaar later introduceerde Telfort nieuwe diensten: vast internet en vast bellen. Omdat KPN een jaar eerder internetprovider Tiscali had overgenomen werden de klanten van Tiscali overgezet naar Telfort. Vanaf 2011 werd het dienstenpakket uitgebreid met interactieve digitale TV.

In januari 2019 maakte KPN bekend op termijn te gaan stoppen met de merknaam Telfort. Klanten van Telfort zullen worden gemigreerd naar KPN.

Netwerk en diensten

  • Mobiel
  • Mobiele abonnementen
  • Mobiel prepaid
  • 4G internet
  • 3G internet
  • KPN netwerk

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 512
2400AM Alphen a/d Rijn

Opgericht: 1996

Telfort op Wikipedia

Vergelijk alle providers voor mobielVergelijken

0 GB
0 min

Nieuws over Telfort

Telfort opzeggen

Let op! Als je naar een andere provider overstapt met behoud van je mobiele nummer, zeg dan niet zelf je abonnement bij Telfort op! Als je dat wel doet loop je namelijk de kans dat je nummer verloren gaat.
Als je geen nummerbehoud wilt, dan moet je wel zelf het abonnement bij je huidige provider opzeggen. Neem hiervoor contact op met de Telfort klantenservice of gebruik de opzegservice via onderstaande link.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen