Ziggo internet, bellen en TV

Ziggo levert internet, televisie en bellen via haar eigen KabelTV netwerk in grote delen van Nederland. Door de technische eigenschappen van het KabelTV netwerk zijn hoge snelheden mogelijk die niet onderdoen voor glasvezel. Dus voor supersnel internet en alles in 1 zit je goed bij Ziggo. Bovendien kun je als klant in heel Nederland gebruik maken van Ziggo Wifi spots.

Check de deals op jouw adres!
Check de deals op jouw adres!
Ziggo
Bedrijfsnaam: Ziggo
Opgericht: 2005
Aantal klanten: +/- 3,5 miljoen
Website: www.ziggo.nl

Ziggo op Wikipedia

Netwerk & diensten

  • Internet via Kabel
  • TV kijken via app

Alles in 1 vergelijken

Waarom adres opgeven?

Ziggo Alles in 1 aanbiedingen

Geschiedenis Ziggo

Ziggo is ontstaan na de overname van Multikabel door Warburg Pincus in 2005. Dit bedrijf nam vervolgens ook Casema en @Home over. Nadat de fusies in 2008 waren afgerond zijn de verschillende bedrijven samengevoegd onder de naam Ziggo. In 2014 is Ziggo vervolgens overgenomen door UPC (eigendom van Liberty Global) en zijn de twee grootste kabelbedrijven van Nederland, UPC en Ziggo, verdergegaan onder één naam: Ziggo.
In 2016 is Ziggo gefuseerd met Vodafone en ontstond het nieuwe bedrijf VodafoneZiggo. Vooralsnog opereren beide bedrijven echter nog onder hun eigen naam, Ziggo en Vodafone.

Ziggo heeft ook enkele jaren mobiele telefonie aangeboden onder de naam Ziggo Mobiel. Hiervoor maakte men gebruik van het Vodafone netwerk. Na de fusie met Vodafone hebben alle klanten van Ziggo Mobiel automatisch een Vodafone abonnement gekregen.

In 2015 is Ziggo gestart met een eigen sportkanaal: Ziggo Sport. Deze televisiezender wordt exclusief op het Ziggo kabelnetwerk aangeboden. De betaalzenders van Ziggo Sport worden ook door andere providers aangeboden. 

Ziggo is naamgevend sponsor van concerthal Ziggo Dome.

Ziggo Internet & TV aanbiedingen

Klantenservice Ziggo

Telefoon:
0900-1884
Maandag t/m zondag van 06:00 tot 00:00 uur.

Postadres:
Ziggo
Postbus 43048
3540AA Utrecht

Alternatieven voor Ziggo

Zoek je een alternatief voor je Ziggo aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Ziggo Internet & Bellen aanbiedingen

Ziggo opzeggen

Wil je je abonnement bij Ziggo opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.

Nieuws over Ziggo